Суббота, 2024-05-18, 1:18 PM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта
Наш опрос
Чи згідні ви проведенню турніру Кубок "Лева"
Всего ответов: 216
Главная » 2007 » Январь » 24 » Кадрові пертурбації У ФК “Львів”
Кадрові пертурбації У ФК “Львів”
5:31 PM
Головний тренер футбольного клубу “Львів” Богдан Бандура задоволений кадровою ротацією у своїй команді.

Наприкінці 2006-го він відмовився від послуг 12 футболістів. Наново сформувавши кістяк команди, наставник стверджує, що колектив став іще сильнішим. Тренерський штаб ФК “Львів” має намір завершити комплектацію впродовж наступних трьох тренувальних зборів.

Напередодні початку сезону 2006-2007 років формувати новостворену команду Богданові Бандурі довелося в екстремальних умовах. Адже часу для перегляду футболістів було обмаль. Запрошуючи гравців, тренерський штаб одразу ж повідомляв, що випробувальний термін для них завершиться наприкінці 2006-го. “Ми розуміли, що з деякими футболістами, яких запросили в команду влітку, будемо прощатися. Але, на жаль, тоді не мали змоги добрати кваліфікованих гравців. Доводилося брати тих, хто був вільним. Домовилися з тими футболістами: підписуємо контракт на рік, тому що на півроку не можна, але через шість місяців мали переглянути доцільність співпраці. Все залежало від того, як футболісти проявлять себе впродовж шести місяців. Тому наприкінці 2006-го відбулася така суттєва ротація кадрів”, – розповів “Газеті” головний тренер ФК “Львів”.

Львівську команду покинули дванадцять футболістів. Із відпустки вони вийшли 10 січня. Два тижні займалися фізичною підготовкою у Львові. Традиційні кроси поєднували з акробатикою. Тренували м’язи й шестеро новобранців ФК “Львів”. Ними стали кіпер Мар’ян Марущак, який донедавна грав за київське ЦСКА, півзахисник Андрій Ільчишин і Любомир Гальчук із маріупольського “Іллічівця”, Андрій Сапуга з воронезького “Факела” та два нападники – Павло Худзік із бурштинського “Енергетика” й Олександр Мандзюк із хмельницького “Поділля”. Одним із перспективних новачків є Павло Худзік. Цієї зими на нього “полювали” львівські “Карпати” та харківський “Металіст”. Але бурштинець усе-таки віддав перевагу клубу, який швидше за інших розпочав переговорний процес. “У ФК “Львів” працюють серйозні люди. Представники “Металіста”, “Карпат” запрошували мене. Але першоліговий львівський клуб зацікавився мною ще влітку 2006 року. Головний тренер команди разом зі своїм помічником приїздили в Бурштин. Вони спілкувалися з моїм тодішнім наставником, батьками. Мені сподобався їхній підхід. Тож вирішив перейти у ФК “Львів”. Якщо зумію проявити себе, то вища ліга нікуди від мене не втече. А можливо, разом зі своїми теперішніми партнерами по команді здобудемо путівку в елітний дивізіон”, – розповів форвард “Газеті”. Павло Худзік був гравцем основного складу “Енергетика”. У попередньому сезоні забив п’ять голів, цього встиг відзначитися чотирма влучними пострілами.

ФК “Львів”, на думку тренерського штабу, потребує додаткових придбань. Найбажанішими в команді є кваліфіковані захисники, півзахисники та воротар. Богдан Бандура очікує потенційних новачків упродовж зимового міжсезоння, але з поновленням чемпіонату клуби не припинять селекційної роботи. “Звісно, новобранці підсилять команду. Але нам потрібна ще доукомплектація. Процес селекції є безперервним. Незалежно від того, з ким підпишемо контракти, впродовж другого кола дивитимемося й за іншими футболістами. Зробимо все, щоб надалі підсилювати гру кваліфікованими виконавцями”, – зазначив Богдан Бандура.

Керівництво клубу ще не визначилося із завданням команди на сезон. Після проведення контрольних спарингів, за словами Богдана Бандури, він розмовлятиме з президентом клубу Юрієм Кіндзерським і висловить власне бачення того, на що можуть претендувати його підопічні в чемпіонаті команд першої ліги. Наставник ФК “Львів” вважає, що найреальніше завдання для його команди – це здобуття місця в першій шістці.

Футболісти ФК “Львів”
24 січня вирушить у Ялту, де проведуть другий тренувальний збір. Третій також відбудеться в Криму, а заключний етап підготовки львів’яни проведуть у Туреччині.

Гліб Ваколюк

Просмотров: 832 | Добавил: lviv-football | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Форма входа
Календарь новостей
«  Январь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг от uCoz